Platte Daken

Platte Daken

Wij hebben alle nodige middelen om uw platte daken te renoveren. Het kan gaan van timmerwerken tot en met isoleren van uw daken of gewoon een nieuwe laag.

  • Gespecialisseerd in het plaatsen van roofing.
  • Isoleren van u dak volgens de huidige norm.
  • Nieuwe dakranden of oversteken.
  • Nieuwe regenafvoerbuizen.

Platte Daken roofing

Bij een plat dak komt meer zien dan enkel maar alleen een nieuwe laag. We plaatsen u dak volgens de regels van de kunst. Van Tapgaten tot muurbanden ingeslepen in het opgaand metselwerk. Elk detail op u dak wordt aangepakt met de juiste materialen en precisie. Wij maken steeds gebruik van de beste materialen.

Platte daken met oversteek

Het Kan gaan van een klein achterdakje van een 10 m2 tot de grote industrie daken waar wij u ook in kunnen verder helpen. Met de 4 de generatie in de rangen kunnen wij zeker de nodige expertise geven voor al uw mogelijke problemen met uw dak.

Ook kunnen wij de nodige timmerwerken uitvoeren om van u oud dak een volledig nieuw dak te maken. Het kan gaan van nieuwe gordingen of een nieuwe oversteek tot een volledige nieuwe opbouw op een bestaand dak.

Het enige dat u moet doen is ons even contacteren om uw dak een nieuw leven in te blazen. De rest doen wij voor u. U kan alle contact gegevens terug vinden op onze contactpagina. Verder wordt er met u contact opgenomen om een afspraak met u te maken.

Voor inlichten omtrent de lopende premies kan u terecht op de premiezoeker. Mocht u toch nog vragen hebben omtrent de premies zullen wij u altijd bijstaan. Wij maken na afloop van de werken de nodige document in orde om u premies en belasting voordeel in te kunnen dienen. Zo kan u met een gerust hart verder denken aan de toekomst zonder u zorgen te maken over u nieuw dak.